Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

 

 

 Erzsikének hívnak, én 18 évesen mentem el először terápiára és azóta is folyamatosan járok, most vagyok 22 éves.

Kati nagyon kedves, figyelmes, megértő és önzetlen ember. Amikor Nála vagyok, határtalan biztonság fog el, érzem,hogy semmi baj nem történhet, hiszen vigyáznak Rám. Ha problémám van, megoldjuk azokat.Csak a puszta jelenléte is valami olyat ébreszt az emberben, amit nem tud megmagyarázni,de nem is akar…Csodálatos érzés!

A meditációk során megtapasztalhatom az elme nyugalmát, a test nyugalmát és elmélyedhetek Magamban, amit az emberek többsége sajnos ritkán tesz meg. Nem figyelnek oda magukra, elnyomják valódi énjüket. Én, hála Katinak megtaláltam valódi otthonomat, Önmagamban.

Egy szóval, amit köszönhetek Neki: Az ÉLET!Nagyon hálás vagyok a Létezésnek, amiért létezik és, hogy együtt dolgozhatunk… Ő mindig azt mondja, hogy Magamnak is köszönjem,hiszen mindketten kellünk a változtatáshoz… J

Neki köszönhetem a Magammal való jó kapcsolatomat, hogy megtudhattam ki is vagyok valójában…Azóta sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb, határozottabb vagyok és mégis határtalan. Megtapasztalhattam Nála az érzések valódi erejét, megengedem Magamnak, hogy valóban megéljem azokat.

Mint mindenki más, Én is hajlamos voltam régen hazugságok közt élni, de aztán rájöttem, hogy ezzel csak Magamat áltatom. De hála Neki felnyílt a szemem. Megtanított, hogy bízzak Magamban és, hogy figyeljek legbelső útmutatásomra. Könnyebben élem meg a problémákat és már teljesen máshogy látok mindent magam körül. Nem azt mondom, hogy már nem hibázom, csak már tudatosan tanulok is a hibáimból.

Megtapasztaltam Nála a valódi és önzetlen szeretetet,Önmagam elfogadását,a minden pillanatban ott rejlő lehetőségeket, a Létezés csodáját!

Én nagyon hálás vagyok Neki minden élményért, tanításért! Egyszerűen hazataláltam…

                                                                                                     Erzsike

 

 "Katával való találkozásom sorsfordító volt számomra. Amikor először felkerestem, egy kétségbeesett, szomorú, keserű és pesszimista nő voltam, aki vágyott a szeretetre és a szerelemre, sikerre és boldogságra. Kata megmutatta számomra, hogy mindez bennem van, és el tudom érni. Ő segített felfedezni a rejtett tartalékaimat. Segítségével, karakánságával, őszinteségével mára elmondhatom magamról, hogy bátran szembenézek a rám váró feladatokkal. Mindezt derűsen és boldogan teszem meg. Hálás vagyok a Sorsnak, hogy találkozhattam vele. És élvezhetem a bizalmát, a segítségét. Bárki, aki hozzá fordul, esélyt teremt magának arra, hogy vidám, kiteljesedett és boldog életet éljen.
Kata"

                                                                                                                                                                                                  

Jártam már pszichológusnál, kézlengetőnél (kineziológus), 
pszichiáternél és jósnál - egyik sem jött be, vagy csak egy ideig 
segitett. Szerencsére megtaláltam a Katát - azóta rendeződőtt a 
kapcsolatom a családommal, elköltöztem, új barátom van és azzal 
foglalkozok amivel mindig is szerettem volna.
De a legjobb a tudat, hogy bármi probléma is jön, minden megoldható.

                                                         K.D.

 

 Köszönöm Neked,hogy elvezetsz a valótlantól a valóságba, a sötétségből a fénybe! Isten megáldjon érte!

                                               Kati

 

 

  "Mikor azt hiszed, hogy  minden rendben van és nem kell segítség, de mégis a kíváncsiságod és nyitottságod hajt, hogy  találkozz vele... akkor jó úton vagy, hiszen még nem tapasztaltad meg a lejtőt, a mélységet... Ha már találkoztál a méllyel, akkor nagy segítség a görcsök,  gyerekkori traumák feloldásában... hogy jobb legyen a jelened és a jövőd...
Mondhatod azt, hogy de nekem nincsenek traumák, nincsenek görcsök, gyönyörű gyerekkorom volt... DE hidd el, hogy vannak... Sajnos. Pláne, hogy ha azt érzed, hogy az életed valahogy nem abban a mederben folyik, ahogy Te azt elképzelted, eltervezted, kigondoltad...
 
Borzasztóan hálás vagyok Katának, aki segített nekem a falakat lebontani, a régi traumákat feloldani, megérteni, a jelent és a jövőt szebbé formálni. Annak ellenére, hogy úgy gondoltam nekem nincsenek ilyenek. Két éve ismerjük egymást... Sokat segít a mindennapokban, hogy tudom hogy van...hogy  feltölt, meghallgat, vezet ebben a mai rohanó világban...
 
Ha már elindultál a "lejtőn" vagy az "alagútban vagy" akkor Kata a fény, ha kíváncsi lettél akkor pedig ne habozz! Kerüld ki azt, amit a régi sérelmek okozhatnak a jelenben! Lehet várni, de nem érdemes!
 
Szép, "AHA-élménnyel" teli utazást kívánok Mindenkinek!
 
Detty"

 

Mikor először megláttál, egyből megmondtad az igazságot rólam.
Neked nincsen szükséged teljes névre, születési dátumra vagy vérmintára.
Azóta eltelt kb 6 év és Te tudod a legjobban,
hogy mennyit fejlődtem. Köszönöm, hogy magamnak köszönhetem a türelmedet, a tiszteletedet, 

a szigort, az eltökéltséget, az...igazságot.

Gergő

 

Lépésről-lépésre ismerem meg önmagam, ami nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz az életembe, már nem emésztem magam annyira belűről ha bántanak, hanem egyre jobban kezdem kiadni magamból, célirányosan annak aki bánt...

Belsőm megismerése nem rövid út, de elindultam rajta és ebben Kata (Tara) a segítőm, és ezért nagyon hálás vagyok neki.

P.Zs

 

 Egyszer csak megfeneklett az életem, nem tudtam továbblépni, nem találtam magam a sok eljátszott szerep között. Ekkor ajánlotta egyik barátnőm Katát.

Katáról a legfontosabb azt tudni – szerintem – hogy nem „kinyilatkoztat”, nem Ő mondja meg, hogy mit kell tenned, hanem hozzásegít ahhoz, hogy saját magad tapasztald meg az érzéseidet, a félelmeidet, a fájdalmaidat és miután megértetted miről szól a dolog, te dönts. Az eredmény: megtisztulás, könnyebbség, megújulás és a jó élni érzése.

Nála, általa találkoztam a bölcsebbik énemmel, aki mindig tudja a kiutat egy-egy nehéz helyzetből.

Olyan „utazások” emléke él még bennem mindig, ahol úgy éreztem üres vagyok, nem vagyok senki és semmi, mégis létezem. Óriási erő, nyugalom, biztonságérzet és önbizalom birtokában lettem egyszerre.

Ezeket most is, és mindig köszönöm Neki.

Nagy Margit

 

Csak mert úgy szeretek hozzád járni s így érzem magam utána! ;)

szv-t--1.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


/img/picture/95/skype.png

+1 gomb


Facebook


LÉLEKSZERVÍZ ONLINE SKYPE TANÁCSADÁS

Online segítség

Levelezőlista