Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

 

Kép

 

  

Mindenki elég fényt hoz magával, hogy véghez tudja vinni a maga csodáját.Azonban az nem mindegy, hogy ez  mennyi erőfeszítésébe kerül.                                                

 

                                                                                                        Tara    

 

TERÁPIÁK, KEZELÉSEK MELYEK VISSZAADJÁK  SZABADSÁGOD AZ ÉLETBEN

 

I.ENERGIA KEZELÉS

1, Az aura feltérképezése (káros sugárzások stb), tisztítása, energiahiányos részének feltöltése, sérülésének kijavítása. 

2 ,Energiaközpontok (csakrák) zavart működésének feltérképezése és helyreállítása, mely visszahat a problémás területekre.

3, A meridiánokban a chi áramlás akadályainak megszüntetése

 

II.TERÁPIA

Ha megismered Önmagad csak akkor lehetsz boldog”

                                                                                    Papaji

                                                                                                                                         Mindenki meghatározott céllal születik a Földre, magával hozva élettervét mely az előző életek megoldatlan problémáit és a fejlődés lehetőségét tartalmazza.Mindjárt a születésnél szembesülünk a megoldandó feladatainkkal. A születés körülményei mint pl a császármetszés, koraszülés ,túlhordás,nehezen vagy könnyen születés,közvetlen a születés utáni komplikációk előre vetítik a megoldandó feladatokat. Már itt blokkolják az energia rendszerünket.Viselkedésmintáinkat szüleinktől vagy a közvetlen környezetünktől vesszük át. Esetleg mint egy válaszreakció jelenik meg bizonyos tapasztalásokra. Ezek egyrészt a személyiségünk részévé válnak, másrészt blokkolják az energiánkat. A szervek megfelelő működéséhez szükséges a szabad energia áramlás a testben. Minél több blokk keletkezik egyes testrészeinkben, az nem kap megfelelő energiát és az ott található testrész megbetegszik. Oldással ezek is megszüntethetőek A múltban alakult különböző traumák, energiablokkok, kideríthetők, ezáltal megszüntethetőek mély relaxációban.Az én segítségem az, hogy mint látó összefüggésében látom a páciens életét, azt a problémát, blokkot és egyben a megoldást is amivel hozzám fordult. Az általam alkalmazott technika segítségével könnyen kerülnek mély relaxációs állapotba. Ebben az állapotban megláthatók a tudatalattiban lévő berögzült viselkedésminták és a felismerés által visszaáll az egyensúly a páciens és a külső világ között. Segítetek felismerni azokat a gátakat, küzdelmeket, fájdalmakat melyek nem engedtek teljes életet élni. A terápia során úgy irányítom a pácienst, hogy ő is felismerje és meglássa a probléma gyökerét. Ilyenkor saját belső gyógyító energiája aktiválódik. A blokkok és gátak 100%-ban feloldódnak úgy, hogy soha többé nem kerülnek elő.  Minden ami ehhez kapcsolódik a hétköznapi életben, az megoldódik legyen az egészséggel kapcsolatos, elhízás vagy párkapcsolati probléma, anyagi helyzet, családi vagy munkahelyi konfliktus, alacsony önértékelés,félelmek. Bármi ami az életedben problémaként felmerül és egyben hozzásegít a személyiségének fejlődéséhez.

 

 Példa: 35 éves páciens nem várt gyermekként született, nagyfokú látás hiánnyal. Ebből adódóan szeretethiány, rossz önértékelés alakult ki és kevés fizetésért dolgozott. A terápiák során felismerte,hogy a szülők nem örömmel várták és ezért úgy érezte, hogy nem szeretik és az élet nem támogatja, ő nem fontos. Ezért egész életében lemondott magáról a vágyairól, nem akarta magát látni. Miután ezt felismerte, javult a látása, képviseli magát minden téren és ötször annyit keres mint előtte. Saját bevallása szerint az az érzése, hogy helye van a világban és megtalálta Önmagát benne.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


/img/picture/95/skype.png

+1 gomb


Facebook


LÉLEKSZERVÍZ ONLINE SKYPE TANÁCSADÁS

Online segítség

Levelezőlista