Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

 

 Elérni a lehetetlent: A víz programozása     (Harmonet.2010.09.09)

Ki nem szeret a vizen feküdni és becsukott szemmel élvezni a hullámok ringatását? Ki nem tud gyönyörködni egy csepp vízben, amint végigszalad a pohár oldalán?

  A víz már a legelső emlékeink között ott van: körülvesz minket édesanyánk pocakjában és nyugtatóan, védelmezően hat ránk. Nem véletlen, hogy a víz eleme az, ami oldja az érzelmi blokkjainkat és hatására megnyugszunk - akár isszuk, akár fürdünk benne. Földünk kétharmadát víz borítja, ugyanúgy a testünk kétharmada is víz.
A víz az élet forrása, nélküle semmi nem létezhet. Szerkezeténél fogva képes különböző frekvenciákon információt, vagy akár érzelmeket tárolni. Nem tesz különbséget építő vagy romboló információ között, csak a struktúráját változtatja. Mint egy „fekete doboz”, tanúja a környezetének. Kristályképe aszerint változik, hogy milyen rezgés, azaz energia - vagyis milyen információ hat rá.                                                                                                    

 

 

                     01.jpg

 

Negatív közegben, ami lehet harag, veszekedés, negatív gondolkodás, elmosódott, sötét a kristálykép. Pozitív közegben , ahol boldogság, szeretet érezhető, határozott, gyönyörű formákat ad. Két különböző helyről származó víz képe is más. A csodatévő helyek vize megőrzi azt az információt, azt a magas rezgést aminek tanúja volt. A magas rezgés emeli fel az alacsonyt, ezért okozza ezeknek a helyeknek a vize a gyógyulást. Bekerülve a szervezetünkben ez az információ, eljut minden sejtünkhöz és „átkódolja” azt. Minden pozitív energia az életigenlést harsogja, és minden negatív a széttöredezést.

Vérünk 90%-a víz. Ha orvoshoz fordulunk bármilyen problémával, általában először a laborba küldenek minket vérvételre, mert vérünkben van a legtöbb információ rólunk. Már a középkori boszorkányok is vért használtak a szerelmi varázsláshoz, hogy mágikusan összekössék az embereket.

Az információ, ami kívülről hat ránk, átrezgi egész testünket. Ennél még fontosabb az, amit mi gondolunk és érzünk, mert minél többet gondulunk valamire vagy áraszt el egyfajta érzés, annál jobban beépül sejtjeinkbe. Ezért igyekezzünk pozitívan gondolkodni és szeretettel gondolni magunkra, mert 70% -ban víz vagyunk. Ne felejtsük el, a víz nem ítélkezik - azzá válik ami hat rá! Ugyanakkor ez egy örömhír is, hiszen akkor tudatosan információt tudunk bevinni saját testünkbe! Így, ha bármit hiányolsz magadból, legyen az önbecsülés, béke, szeretet, bőség, boldogság, pénz, egészség - az információ bevihető. A módszer rendkívül egyszerű:

 

 

 

A víz programozása Használj hozzá ásványvizet, lehetőleg szénsavmenteset. A legegyszerűbb, ha ráírod az üvegre amit programozni szeretnél, de ha még biztosabb akarsz lenni a dolgodban, helyezd rá a kezed és koncentrálj. Képzeld el, amit szeretnél és érezd is át, mintha már a tiéd lenne, majd a szíveden keresztül sugározd bele ezt az érzést a vízbe. Ezekután nincs más dolgod, mint meginni a vizet. Ezt a programozást ismételheted addig, amíg át nem íródik benned az információ

.A hitetleneknek vagy a kísérletező kedvű embereknek ajánlom a következőt:
Három edényben 1-1 evőkanál rizst lepjünk el 1-1 dl vízzel, az első oldalára írjuk rá szeretlek, a másodikéra írjuk, hogy gyűlöllek és a harmadikra ne írjunk semmit. Az edény falán lévő írásokat, fordítsuk a fal felé, hogy ne is lássuk. Majd két hétig hagyjuk az edényeket. Két hét után nézzük meg, mi történt! Kíváncsian várom a kísérletek eredményét!

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


/img/picture/95/skype.png

+1 gomb


Facebook


LÉLEKSZERVÍZ ONLINE SKYPE TANÁCSADÁS

Online segítség

Levelezőlista