Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

ANGYALI ÉRINTÉS

 

                                BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK ANGYALI ÉRINTÉS CIKKEMMEL!

 

 

                                                          

                                                                                                      Harmonet 2011.12.21

Decemberben, amikor legkevesebb a fény és az élmények sem vonzzák kifelé a tekintetünket, a lélek a természetes állapotát, a fényt keresi. Ha nem találja kívül, akkor belül próbál felmelegedni szeretettel, fénnyel, belső békével.Ha befelé figyelsz, akkor a szíved felé kell fordítanod a tekintetedet, mert ott lelsz rá a belső békére, a belső mosolyra. A sötétben könnyebb a belső érzékeknek kiélesedniük, hiszen a szív ösztönösen állandó otthonunk, a fény felé vezet. A hideg téli utcákon ekkortájt nem ritka látvány a könnyed léptű elmélázó ember, szája szögletében egy különleges mosollyal. Ő egy különleges titok tudója, mely szavakkal le nem írható. Tele van szeretettel, odafigyeléssel, várakozással és gyermeki rácsodálkozással.

Szinte bármi történhetne körülötte, észre sem venné, mert figyelme a szív világában, a szeretet világában merül el. Már most ünneplőbe öltöztette a szívét, melegség és szeretet járja át, miközben szeretteinek ajándékot vásárol. Az illatok, a zene, a készülődés, a várakozás és a szívből adás képessége csalja a mosolyt az arcunkra. Ugyanez a mosoly az újszülött csecsemőé is, aki alvás közben a néphit szerint az angyalkáját látja.
Angyalok a mennyei hírvivők, akik végigkísérik és segítik életutunkat. Üzeneteket közvetítenek a Teremtőtől. Oltalmaznak, irányítanak, gyógyítanak, segítik életünk minden területét. Harmóniát és békét teremtenek bennünk és körülöttünk. Érzékelni jelenlétüket elcsendesedett szívvel tudjuk, mely hisz és nyitott a csodákra. Szívünk tudja, hogy csak kérni kell és jön a segítség.
Jön a segítség szárnyakon és puhán vezet vissza az útra, melyről letértünk vagy megakadtunk. Sokszor nem is tudatosul bennünk, hogy ki vagy mi akadályoz meg abban, hogy lelépjünk a járdáról a piros lámpán átszáguldó autó elé. Mikor szomorúan baktatunk és nem látunk mást, csak a problémánkat, akkor hirtelen megakad a szemünk egy kicsi gyermeken, aki tisztaságot, melegséget, önzetlen angyali szeretet sugároz. Kacagása mennybéli angyal kacaj.

Életünk legsötétebb napjain vagyunk a legközelebb az őrangyalunkhoz vagy bármely segítő angyalhoz. Akkor, amikor azt érezzük, nincs továb, amikor annyira sötétnek látunk mindent, hogy nem tudjuk, hogyan tovább. A test megfeszül, a szív megkövül. Fejünket bánatosan lehorgasztva megadjuk magunkat a sorsunknak. Ekkor egy meleg fuvallat érződik a testen, a szívben szétárad valami különös érzés. Ez a különös érzés beteríti a testet.


 


A vonások kisimulnak, a szív felolvad, sőt képes érezni! A lábakat elönti az erő érzete és a szívben az életigenlés dübörög. Már látjuk a fényt. Van megoldás, ez biztos, bár még nem tudjuk, hogy mi. Nem is számít, hiszen a fény egyre erősebb és megjelenik a titokzatos mosoly a száj szögletében, visszatükrözve őrangyalunk mosolyát.

                                                                                                       Tara      

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


/img/picture/95/skype.png

+1 gomb


Facebook


LÉLEKSZERVÍZ ONLINE SKYPE TANÁCSADÁS

Online segítség

Levelezőlista