Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Áldás vagy végzet a Föld mélyéből?

 

Áldás vagy végzet a Föld mélyéből?

Visszafordíthatatlanul beköszöntött az ősz. Ahogy a természet is befelé fordítja a tekintetét, úgy mi is jobban elkezdünk önmagunkra figyelni. Ilyenkor sokan keresik fel azokat a helyeket, kegyhelyeket, melyek feltöltik a testet és lelket. Az otthonunk pedig, ahol a legtöbbet tartózkodunk, talán még fontosabb a Földet behálózó energiavonalak szempontjából. Mik is ezek az energiavonalak, milyen fajtáik vannak, mire érdemes figyelnünk, ha békés és kiegyensúlyozott életet szeretnénk élni?

                                                               

 

A Földnek is saját energiatere, aurája van, ahogy az embernek. A Földet behálózó energiavonalak, rácshálók közül több is ismeretes jelenleg, mindegyik másként hat a közelében tartózkodókra. Az otthonunk pedig, ahol nap mint nap élünk, pedig különösen fontos ebből a szempontból. A lakásunk ugyanis a meghosszabbított auraterünk, ahol láthatatlan energiák vesznek körül minket. Hatással vannak a test-lélek szellem egységére. Még akkor is, ha nem veszünk tudomást róla.

A leggyakoribb sugárzások:

Hartmann-háló, azaz a geopatikus háló, mely rácsszerkezetű, 180x230 cm méretű, az ingersáv szélessége 30cm. Az egyenlítő felé tágul és az északi és déli sarkok felé szűkül. Erős fronthatásnál 1m-re is kitolódik, újholdnál 10 cm-re zsugorodik az ingersáv. Legveszélyesebb a szervezetre a 30x30cm-es kereszteződésnél. Ha sokáig tartózkodik benne valaki, akkor kialakulhatnak betegségek, öngyilkossági hajlam. Az ébresztő Hartmann hat arra az emberre is, aki rendszeresen felébred hajnali 3 körül. Ennek az a magyarázata, hogy 0-3 óra között az energiaáramlás háromszorosára erősödik fel , amely felébreszti a szervezetet, illetve, ahol a sáv érintkezik valamely testrésszel, ott fájdalmat érezhetünk.

Vízér:
Lényegesen nagyobb kisugárzása van mint a Hartmann hálónak, de nem olyan gyakori. A kettő kereszteződése nagyon káros az egészségre, súlyos betegségeket okoz!
Kialakulása: A Föld természetes sugárzását az áramló víz módosítja és kialakul a vízér sugárzás. A sugárzás szélessége megegyezik a vízér szélességével. A víz sugárzásának tulajdonságait befolyásolja a víz sebessége és mennyisége. A talajt behálózza,de nincs rendszere. Megtalálható: geológiai törések mentén, belső repedésekben, szivárgó víz mentén. A sík vidéken lassan folydogáló szivárgó víz, nem olyan veszélyes mint a hegyekben csordogáló vízé a föld alatt mert ott a sebesség megsokszorosítja a sugárzást. A sugárzás azért veszélyes az emberi szervezetre, mert a Föld mágneses tere által gerjesztett vízmolekulák rezgése zavarja az alvó embert a pihenésben, hosszabb ideig benne tartózkodva pedig kóros elváltozást okoz a szervezetben .

Technikai sugárzás: Elektromos berendezések,mikró,TV, számítógép, trafóház - és magának a betonnak is káros hatása, „sugárzása” van.

Keveset hallottunk a Curry-térhálóról, mely 3,3-3,7 x 3,3-3,7 m lehet és 45 fokos szöget zár be a Hartmann-hálóval. Sugárzása mégsem olyan erős. Negatív és pozitív oldala is van, csomópontjai energia feltöltőek. Belső semleges hatású területe pihentetően hat a szervezetre.

A másik kevésbé ismert a Tigris-háló: sugárzásának erőssége változó, a Hold ciklusával van összefüggésben. Mérete: 5-5,5 m x 1,5-1,7 m. Hasonló a Hartmann- sugárzás hatásaihoz, de alacsonyabb szintű, ezért nem hat olyan károsan az emberi testre.

A Szent György-vonal kísérő vonala a Ley-vonal, mely negatív töltetü, 60-70 méterre található 2-2,5m szélességben. Jelentős hatással van a szervezetre, fáradékonyságot, fejfájást és kimerültséget okozhat.

Hogyan védekezhetünk a sugárzások ellen?
  • egészséges életmód
  • az immunrendszer erősítése,
  • ima,meditáció
  • méregtelenítő kúra,
  • pozitív szimbólumok elhelyezése, például: szentelt képek,
  • gyapjú takaró, alufólia (időnként cserélni kell ), mágneses takaró, gyékény,
  • vadgesztenye, gabona,
  • kerekített bútor.

Az üres sarkok vonzzák a sugárzásokat. Ezektől nem kapunk 100%-ban védelmet, súlyos esetben ajánlatos szakember segítségét kérni. Természetesen minél jobban tudatában vagyunk önmagunknak, annál magasabb rezgésünk van, az auránk annál nagyobb és erősebb. Így nagyobb a védelmünk minden külső hatással szemben. Ez a legbiztosabb módszer.

Pozitív töltetű a Szent György-háló, mely nem olyan gyakori, mint a fent említett sugárzások. A Föld mágneses terével függ össze. E háló csomópontjaiban az energiakoncentráció rendkívül erős. Ezért nem ajánlatos hosszabb ideig, hónapokat benne tartózkodni, mert ugyanúgy káros lehet az egészségre. Szakrális helyek, csodatévő helyek találhatóak itt és nem véletlenül építették a templomokat sem ezekre a helyekre. A templomok rezgését megalapozta a Föld sugárzása. Úgy építették, hogy a sugárzás a szentély középpontjában legyen a legerősebb, így a celebráló pap mintegy mediális állapotban, kenetteljesen tartotta a misét. A hívek feltöltődve, emelkedett állapotban hagyták el a templomot. A hely és a szentképek rezgése a megnyugvás és a feltöltődés érzetét biztosítja.

 

Tara

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


/img/picture/95/skype.png

+1 gomb


Facebook


LÉLEKSZERVÍZ ONLINE SKYPE TANÁCSADÁS

Online segítség

Levelezőlista